Domaine Cazes Ego
Product details
Destemming and fermentation at 28 °C. Juice extraction is enhanced by re-circulating the lees manually from the bottom of the vats. The wine is macerated for 3 weeks before pressing, followed by the malolactic fermentation phase.
Maturing: Matures in vats for a year and bottled 18 months after the harvest.
A historic and family estate in the heart of Rivesaltes since 1895. A terroir in the Agly Valley, in the foothills of the Corbières. Clay-limestone with some schistose materials as well as siliceous pebble. Soil perfectly suited for the production of high quality wines. More than 200 ha converted into organic and biodynamic culture (since 1997).
• Leader of Natural Sweet Wine
• Expert of Roussillon terroirs
• Biodynamic Pathfinder
www.cazes-rivesaltes.com
Related products
Wine type
Country
Characteristic
Grape
Brands
GÓC CHIA SẺ
Trụ sở:781 Hồng Hà, Chương Dương Độ, Hoàn Kiếm, Hà Nội
info@wewine.vn - 1900 636 749 - (+84-24)38 262 076
GPKD: Số 0100598866
Cấp ngày: 28/11/1995 Do sở Kế hoạch và Đầu tư TP. Hà Nội cấp phép
Giấy phép phân phối rượu: Số 429/GP-BCT do Bộ Công Thương cấp ngày 21/08/2023
Receive latest event news
Tuân thủ Nghị định số 185/2013/NĐ-CP của Chính phủ và luật quảng cáo số 16/2012/QH13 về kinh doanh bán hàng qua mạng.
Tuân thủ Nghị định số 24/2020/NĐ-CP của Chính phủ: không bán rượu bia cho người dưới 18 tuổi.
Tuân thủ Điều 16 của Luật Phòng, chống tác hại của rượu, bia số 44/2019/QH14 do Quốc Hội ban hành
Nội dung trên website chỉ mang tính chất giới thiệu sản phẩm. Chúng tôi không bán hàng trực tuyến !
Copyright © 2020 by WeWine
You must be over 18 to consume alcohol | Sitemap